Nazilli’de Motosiklet Kazaları: 1 Ölü, 2 Yaralı

Nazilli merkez ve ilçeye bağlı Sailer köyü yakınlarında meydana gelen iki ayrı motosiklet kazada bir kişi öldü iki kişi de yaralandı.

Nazilli’de Motosiklet Kazaları: 1 Ölü, 2 Yaralı
Nazilli'ye bağlı Sailer Köyü yakınlarında meydana gelen ilk kazada, yönüne şerit ihlali yaparak seyir ettiği iddia edilen Onur Sürücü (18) idaresindeki 09 RU 459 plakalı motosiklet, Nazilli'den Beydağ istikametine gitmekte olan Mesut Yıldız yönetimindeki 09 M 1843 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Onur Sürücü başına aldığı darbe ile ağır yaralandı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Arslanlı Mahallesine kadar araçla getirilirken buradan 112 Acil Sağlık ekiplerince alınarak Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kafasına aldığı darbe nedeniyle yolda yaşamını yitiren Sürücü, hastanede tekrar yaşama döndürüldü. Yoğun bakıma alınan Sürücü, tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan ikinci kaza ise Nazilli merkezde meydana geldi. Süleyman Şafak ve Halil Keskin isimli iki arkadaş Kuyucak yönünden Nazilli istikametine seyir halindeyken saat 23.00 sırasında motosikletle şarampole devrildiler. Yaralılar olay yerine gelen iki ambulansla Nazilli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA