İkizce Kaymakamı Likoğlu, Görevine Başladı

Müşterek Kararname ile Niğde Ulukışla ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinden İkizce Kaymakamlığı’na atanan Fehmi Likoğlu, görevine başladı.

İkizce Kaymakamı Likoğlu, Görevine Başladı
Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan, İlk ve ortaöğrenimini Sürmene'de tamamlayan Fehmi Likoğlu. İçel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu
Fehmi Likoğlu, 2007-2010 yılları arasında Maliye Bakanlığı Kocaeli Defterdarlığında sırasıyla Milli Emlak Uzman Yardımcılığı ve Muhasebe Denetmen Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında İş Müfettiş Yardımcılığı görevinde bulundu.

Daha sonra İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan Fehmi Likoğlu, sırasıyla Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde refiklik stajını, Erzurum'da teftiş stajını tamamladı. Bilgisini artırmak ve yabancı dilini geliştirmek amacıyla bir yıl süre ile ABD'de de bulundu. Kayseri Yeşilhisar ilçesi ve Niğde Ulukışla ilçesi'nde Kaymakam Vekilliği görevinde bulunan Fehmi Likoğlu, İkizce’ye atanarak görevine başladı.

Kaynak: İHA