Çelik, Gündemi Değerlendirdi

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Kastamonu Havalimanının Kastamonu’ya ayrı bir vizyon kattığını söyledi.

Çelik, Gündemi Değerlendirdi
Çelik, Radyo 37’de katıldığı bir programda gündemi değerlendirdi. Kastamonu’nun AK Parti’nin vizyonunun genel merkezin vizyonuyla birebir örtüştüğünü belirten Çelik, “Türkiye’nin gelişimine paralel olarak Kastamonu’nun da gelişmesi için teşkilat ve milletvekilleri olarak çalışmalarımız sürüyor. Kastamonu’nun gelişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalışıyoruz. Son zamanlarda gerek havalimanı ve gerekse Ilgaz Tüneli gibi ileriye dönük projeler devam ediyor. Bunların her biri ilimizin gelişmesi için atılan çok önemli adımlardır. Havalimanımızın çalışma ve uçakların doluluk oranları oldukça iyi durumda. Seferlerin her güne çıkartılması yolundaki talebimiz Başbakanımızın talimatıyla anında cevap buldu ve seferler her güne çıktı. Havalimanımızın hizmete girmesi, işadamlarının ilimize olan bakış açısında da önemli gelişmelere neden oluyor.

Kastamonu gerçek anlamda doğallığıyla, tarihi yerleriyle baktığımızda Türkiye’nin belki de eşine az rastlanan illerinden biri. Ilgaz Dağları ve Küre Dağları Milli Parkı ilimiz sınırları içerisinde yer almakta. Ilgaz’daki kayak tesislerimizle ilgili gelişmeler herkes tarafından biniyor. Yurdum Tepe denilen bölgede çok daha uzun bir pistin yapım çalışmaları sürüyor. Pisten hizmete girmesiyle birlikte kayakçılar Ilgaz’ı çok daha fazla tercih edeceklerdir. Kış turizminin gelişmesi adına önümüzde günlerde çok daha güzel gelişmeler olacak.

Ayrıca sağlık alanında da önemli gelişmeler var. Devlet hastanesi yapımıyla ilgili proje tamamlandı. Konuyu Sayın Başbakanımıza da anlattık. İnşallah en kısa sürede 400 yataklı her türlü ihtiyacı karşılayabilecek hastanemizin ihalesi önümüzdeki yıl içinde yapılacak” dedi.

Çelik, yerel seçimlerde adayların örgütler tarafından yapılacak olan saha çalışması sonucunda belirleneceğini belirterek, kamuoyunun desteğini alacak bir adayla seçimlere gidileceğini ifade etti.

Kaynak: İHA