Şarkışla'dan Kısa Kısa

SİVAS - Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde 69 gün önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 52 yaşındaki Rasim Karabacak, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Gürçayır beldesindeki kavşakta 69 gün önce trafik kazası geçiren Karabacak, tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti. Karabacak'ın cenazesi, Gürçayır Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Gürçayır belde mezarlığında toprağa verildi.

Rasim Karabacak'ın kullandığı motosiklet ile Mehmet Turan yönetimindeki 58 HE 902 plakalı otomobil, Gürçayır beldesinde 28 Haziran'da çarpışmıştı. Kazada yaralanan Karabacak, Şarkışla Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilmişti.

-Hasar gören beton aydınlatma direği tehlike saçıyor

Şarkışla Hükümet Konağı karşısında bir süre önce otomobilin çarpması sonucu hasar gören beton aydınlatma direği tehlike saçıyor.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve ramazan ayında bir otomobilin çarpmasının ardından betonları dökülerek demirleri ve elektrik bağlantı kalboları açığa çıkan elektrik direği, görenlerin dikkatini çekiyor. Vatandaşlar, direğin onarılmasını bekliyor.

ÇEDAŞ yetkilileri ise direğe çarpan araç ve sürücünün bulunamadığını belirterek, betonla güçlendirme çalışmasıyla sorunun giderileceğini bildirdi.

Kaynak: AA