Klasik Otomobiller Fuarın Gözdesi

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) ve İzmir Klasik Otomobilciler Derneği (İZKOD) işbirliği ile 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sergilenen klasik otomobiller göz dolduruyor.

Klasik Otomobiller Fuarın Gözdesi
İEF ziyaretçilerinin nostalji dolu dakikalar yaşadığı sergi büyük ilgi görürken, ziyaretçiler 1950 ve 1970'li yılların otomobilleri yakından görme imkanı buluyorlar. Yaşı büyük olan ziyaretçiler geçmişe yolculuk ederek anılarını tazelerken, gençler ise otomobilde geçmiş ile bugünün çizgilerini karşılaştırma imkanını yakalıyor.

Klasik otomobil tutkunu Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu'nun da 45 plakalı 4 otomobilinin yer aldığı sergi pazar günü akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Öncülüğünü yaptıkları ve İzmir Klasik Otomobilciler Derneği ile birlikte organize ettikleri Klasik Otomobil Sergisi'nin 82. İEF'nin adeta yıldızı olduğunu ifade eden EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, ziyaretçi akınına uğradıklarını söyledi.

Sergide Orijinal olarak 25 klasik ve spor otomobilin yer aldığına işaret eden İduğ, “Sergilenen en eski araç 1952 model Buick marka otomobil. Ayrıca1953 model Chevroletimiz var. 1970 model Cadillac ise görülmeye değer. Sergimizde ayrıca klasik otomobil tutkunu olan Keskinoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu'nun da özenle baktığı 4 otomobili yer alıyor. 2 Nolu Holdeki sergi alanımız hiç boş kalmıyor. Çok yoğun ilgi var ve biz bu ilgiden çok memnunuz” dedi.

Keskinoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu ise İEF'de büyük ilgi gören sergide otomobillerinin yer almasından çok mutlu olduğunu belirterek, fuar ziyaretçilerine nostalji yaşatmanın kendisine keyif verdiğini söyledi.

Klasik otomobil tutkunu olduğunu, kolleksiyonu olduğunu açıklayan Keskinoğlu, işten arta kalan zamanlarının çoğunda otomobilleri ile ilgilendiğini kaydetti.

Kaynak: İHA