Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün, Hocalar'ı Ziyaret Etti

AFYONKARAHİSAR - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Ürün, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Şükrü Ersoylu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Suat Sayın ve Hocalar İlçe Başkanı İsmail Özkuleli ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret etti.

Ürün, ilçe başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, TBMM'nin yeni yasama yılı başlamadan tüm ilçeleri ziyaret etmeyi amaçladığını kaydetti.

AK Parti teşkilatı olarak bizler her ilçe, belde ve köyünü dinlediklerini ve sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Ürün, şöyle devam etti:

"En iyi iletişim yüz yüze kurulan iletişimdir anlayışından yola çıkarak da gidebildiğimiz kadar ilçe, belde ve köye gitmeye çalışıyoruz. Siyasette elde edilecek başarının temelinde gönülleri kazanmak yatar. Sadece hizmet etmek asla tek başına yeterli değildir. AK Parti teşkilatı hem hizmet ederek hem de vatandaşların gönüllerini kazanarak dünya siyaset tarihine girdiği her seçimden oyunu artırarak çıkması nedeniyle adını altın harflerle yazdırmış fedakar insanlardan oluşmaktadır. Şu anda teşkilatlarımızın mahalli idareler seçimleri ile ilgili çalışmaları hız kazandı. Milletvekili olarak ben de gidebildiğimiz kadar ilçemize giderek halkımızı yerinde dinlemeye çalışıyorum. İnşallah AK Parti Afyonkarahisar ilçe, belde ve köylerinde başarısını sürdürecektir."

Ürün ve beraberindeki heyet daha sonra Çalca köyüne geçti.

Burada köylüleri dinleyen Ürün, özellikle vatandaşların evlerinde elektrik kullanmalarına engel teşkil eden yapı kullanım izni ile ilgili kamu kuruluşlarına gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti.

Ürün, Hocalar ziyaretinde Çalca'nın yanı sıra Uluköy ve Akçadere köylerini de ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Kaynak: AA