Edremit’teki CHP Aday Adayları Tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, Edremit Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan 11 kişiyi tanıtarak, kendilerini anlatmalarına olanak tanıdı.

Edremit’teki CHP Aday Adayları Tanıtıldı
İlçe merkezindeki Edremit Belediyesi’ne ait Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayları Genişletilmiş Tanıtım Toplantısı’ büyük ilgi gördü. Yaklaşık bin partilinin katıldığı ve çok sayıda partilinin de kalabalık nedeniyle salona giremediği toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Toplantının açış konuşmalarını, CHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yurt Yıldırım ve CHP İlçe Başkanı Muzaffer Mavuk Yaptı. Başkan Yıldırım, merhum sanatçı Tuncel Kurtiz’e Allah’tan rahmet, geride kalanlara da baş sağlığı dilerek başladığı konuşmasında, “Bu gün, CHP’nin Edremit’teki güç birliğine şahit oluyoruz. Birbirinden azimli ve başarılı olacağına inandığımız aday adayı zenginliğimiz var. Önümüzdeki yerel seçimlerde Edremit Belediyesi’ni, Balıkesir Belediyesi’ni ve diğer tüm belediyeleri alacağız. Belediyelere CHP iktidarı getireceğiz. Buna olan inancımız tamdır. Edremit Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan tüm arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içinde bugün burada kendilerini anlatacak. Hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca, bu salonu dolduran tüm partililerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ta, tüm aday adaylarına başarılar dileyerek, tüm belediyeleri CHP iktidarına sahip belediyeler haline getirecekleri vurgusu yaptı. İl ve ilçe başkanlarının konuşmaları salonda büyük alkış aldı.

Açış konuşmalarından sonra, aday adayları konuşmalar yaptı ve kendilerini anlattı. Bazı aday adayları, göreve gelmeleri halinde ilçede gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı. Kürsüye, sırasıyla, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komisyonu Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Metin Tuncel, Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi Selahattin Yay, Ali Akbaba, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kamil Gülbey, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Sunay Obuz İşbuğa ve Adnan İnci geldi. Tüm aday adayları, yaptıkları konuşmalarının ardından izleyicilerden alkış aldı. Öğlen saatlerinde başlayan ve basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısı, akşam saatlerine kadar aralıksız devam etti. Salon girişinde, bazı aday adaylarının, üzerlerinde kendilerini anlatan parti logolu tanıtım broşürleri dağıtıldığı gözlendi. Toplantı, olaysız şekilde son buldu.
Kaynak: İHA