Bodrum 'Türk Filmleri Haftası' sona erdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Türk Filmleri Haftası' birçok ünlü oyuncunun katılımıyla gerçekleşen gala ile sona erdi.

Bodrum 'Türk Filmleri Haftası' sona erdi
23-28 Eylül tarihleri arasında Bodrum'da düzenlenen 3.'Türk Filmleri Haftası'nda 18 yerli film sinemaseverlerle buluştu. Bir hafta boyunca 11 yönetmen ve birçok oyuncunun katıldığı etkinlik Trafo Bodrum'da düzenlenen gala gecesi ve ödül töreni ile son buldu. Etkinliğin son gününde Murat Şeker'in yönetmenliğini yaptığı "Çakallarla Dans 2" filmi izleyici ile buluştu. Gala gecesine katılan film oyuncuları ve yönetmen Murat Şeker izleyenler ile bir araya geldi. Yapılan kısa söyleşinin ardından etkinliğe katılan Selda Alkor, Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu, Salih Güney, Bulut Aras, Doğa Rutkay ve Hakan Bilgin klasik Wos Wos arabalara binerek Bodrum sokaklarında kortej turu attı.



"ÇAKALLARLA DANS"SERİSİ DEVAM EDECEK

Ödül töreni öncesi kısa bir konuşma yapan yönetmen Murat Şeker "Çakallarla Dans" film serisinin üçüncüsünü önümüzdeki yıl çekeceklerini belirtti. Şeker, "2014 yılının Aralık ayında film vizyonda olacak. Buradan müjdesini veriyorum. Filme aynı ekiple devam edeceğiz." dedi.

Gala gecesine katılan usta oyuncu Selda Alkor ise sanatçı ve oyuncu olmanın çok özel olduğunu ifade etti. Alkor, "ilk defa onur ödülleri ve emek ödülleri veriliyor. Aslında çok acı duyduğumuz bir gün. Tuncer Kurtiz'in kaybı ve Turgut Özakman'ın kaybı bizi üzüntüde bıraktı. Bugün görüyorum ki bu camianın içinde olmak hakikaten çok özel. Genç arkadaşlarla kaynaşabiliyoruz ve gidenleri anabiliyoruz. Vefa yok diyorlar ama galiba vefamız çok." şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda ünlü Yeşilçam oyuncuları Selda Alkor, Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu, Salih Güney ve Bulut Aras'emek ödülü'aldı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Tuncer Kurtiz ve yazar Turgut Özakman hazırlanan slayt gösterisi ile anıldı.