Uşak Kayaağıl Termal Tesisleri Görücüye Çıktı

Uşak Belediyesi tarafından yaptırılan Kayaağıl Termal tesisi ilk olarak basın mensuplarına tanıtıldı.

Uşak Kayaağıl Termal Tesisleri Görücüye Çıktı
Uşak için önemli bir yatırım olan termal tesis merkeze 10 Km mesafede, Karaağaç Göleti yolu üzerinde inşa edildi. 6 milyon 500 TL’ye mal edilen tesiste Türk Hamamları, saunalar, tuz odaları, buhar odaları, açık yüzme havuzları, piknik alanları gibi her türlü gerekli faaliyet özenle dizayn edilmiş durumda. Başkan Ali Erdoğan basın mensuplarını gezdirdiği tesiste yaptığı konuşmada; “Bir çok hastalığa şifa olacak tesisimizin bugün açılışını yapacağız. Tesisimizi 6 milyon 500 TL harcayarak inşa ettik. Her türlü konfor düşünülerek yapılan tesisimizi halkımız kurban bayramına kadar ücretsiz kullanabilir. Bayramdan sonra kişi başı 5 TL olarak ücretlendirme uygulanacak ve abone sistemine geçilecek. 12 yaşına kadar olan çocuklar ise ailesinin yanında ücretsiz olarak girebilecekler. Tesis havuzları pazartesi günleri bakıma alınarak dinlendirilecek. Tesisimiz tüm halkımıza şimdiden hayırlı olsun.” Dedi.

Konuşması sırasında dili sürçen Başkan Ali Erdoğan tesisin kurban bayramı yerine yılbaşına kadar ücretsiz olduğunu söyleyince “gerekirse yılbaşına kadar uzatırız, yeter ki halkımız istifade etsin” dedi.

Tesisin tanıtımında sürpriz bir de konuk vardı. Dünya SüperSport motor şampiyonu Kenan Sofuoğlu’ da basın mensuplarıyla birlikte sabah kahvaltısına katılarak tesisleri gezen Kenan Sofuoğlu Uşak’a hayran kaldığını belirtti.

Sofuoğlu; ”Geçenlerde Uşak’ta düzenlenen yarışmaya gelen tüm arkadaşlar piste ve Uşak’a aşık olmuşlar. Motor pistini henüz görmedim ama bu termal tesisi gördükten sonra motor pistininde mükemmel bir yer olduğunu düşünüyorum. 26 Eylül’de Uşak’ta 5 ayak yarışları olacak muhtemelen bende katılacağım. Başkan Ali Erdoğan Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Böyle bir pist Türkiye’de sadece Uşak’ta var. Önümüzdeki yıl Avrupa Süpermoto şampiyonası Uşak’ta yapılma ihtimali var. Ötre yandan buraya bugün gelmemdeki diğer konu yakın zamanda Uşak’ta otomobil yarışlarını da düzenlemek. Bununla ilgili olarak benden haber bekliyorlar. Çalışmalarımızı yapıp birkaç hafta içerisinde Uşak’ta otomobil yarışı düzenleyeceğiz. Uşak ve Türkiye’ye bu tesisleri kazandırdığı için başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Kayaağıl Termal tesisin resmi açılışı ise bugün saat 14:00’de tesis içersindeki hazırlanan programla yapılacak.
Kaynak: İHA