Operasyona Giden Polis Ekiplerine Mahalleliden Taşlı Saldırı

Antalya'da Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere Mahallesi'ndeki bir eve baskına giden Narkotik Büro Amirliği ekiplerine mahalle sakinleri taşla saldırdı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Yeşildere Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenledi.

Evin yaklaşık 100 metre uzağındaki boş arazide şüpheli kişinin üst aramasını yapmak isteyen polis ekiplerine mahalleli taşla saldırdı. Evin bulunduğu sokakta toplanan yaklaşık 200 kişi, polis araçlarına taş attı. Olayda iki polis memuru, bacaklarına isabet eden taşlarla hafif yaralandı. Üç emniyet aracı da zarar gördü.

Çok sayıda polis ekibinin olay yerine gelmesiyle mahalleli dağıldı. Çevik Kuvvet ekiplerinin toplumsal olaylara müdahale aracıyla güvenlik önlemi aldığı mahallede, bir evde yapılan aramada 100 gram eroin ele geçirildi. Evde bulunan bir kişi ile olaylara karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin mahalledeki güvenlik önlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA