Fuarın Gözdesi Karamel İle Kordelya Oldu

İzmir’de gerçekleşen 16. Evcil Hayvan Fuarı’nın (Pet & Flora Show) yıldızları, Karşıyaka Belediyesi’nin pony cinsi atları Karamel ile oğlu Kordelya oldu.

Fuarın Gözdesi Karamel İle Kordelya Oldu
Karşıyaka Belediyesi’nin standına akın eden çocuklar, 2 sevimli atı sevebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.
Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yaptığı başarılı çalışmaları 26-29 Eylül tarihleri arasında İzmir Fuarı’nda açılan “16. Evcil Hayvan Fuarı”nda bu yılda stant açan Karşıyaka Belediyesi, Tay Park’ın birbirinden renkli sakinleri ile fuarın gözdesi haline geldi. Pony cinsi atlar Karamel ile oğlu Kordelya, tüm sevimlilikleri ile fuar boyunca konuklarını karşıladı. Özellikle çocukların sevmek için sıraya girdiği 2 sevimli at, kendilerine gösterilen sevgiyi geri çevirmedi, onlarla fotoğraf çektirdi.

Karşıyaka Belediyesi standında, minikler yeni dostlar edinme şansını da yakaladı. Belediyenin barınaklarında konuk ettiği yavru sokak hayvanları da, sahiplendirme bölümünde, kendilerine kucak açacak hayvan severlerle buluştu. Fuar süresince 20’ye yakın sevimli kedi ve köpek yeni yuvalarına kavuştu.

Karşıyaka Belediyesi veteriner hekimleri de evde hayvan beslenmesine yönelik vatandaşların sorularını cevaplayıp bilgilendirdi. Hayvanların korunması ve sahiplenilmesine yönelik hazırlanan el broşürleri de dağıtıldı.

Stantta, Karşıyaka Belediyesi’nin sokak hayvanları için parklara koyduğu suluklar da tanıtıldı.
Kaynak: İHA