Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Canbay'dan Açıklama

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, partisinin yerel seçimlerle yeni bir başlangıç yapacağını belirtti.

Canbay, partisinin Kazan ilçe teşkilatı ile ilçede bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye bir tarım ülkesi olduğu söyledi.

Buna rağmen tarım alanında geriye gidildiğini iddia eden Canbay, Türkiye'nin adeta bir ithalat cennetine dönüştüğünü savundu.

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını hatırlatan Canbay, şunları kaydetti:

"Önümüzde yerel seçimler var. Biz inanıyoruz ki Saadet Partisi bu seçimlerde yeni bir sayfa açacak, yeni bir başlangıç yapacaktır. Ülkemizin hemen her yerinde olduğu gibi Kazan'da da en iyi sonucun alınması için gereken gayret gösterilecektir. İnşallah milli görüş en kısa zamanda yönetime gelerek milletimizin özlemle beklediği ve önce maneviyat bayrağını dalgalandıracak, ağır sanayi ve teknoloji hamlesini tamamlayacak, devlet milet paylaşmasını sağlayacak ve şahsiyetli bir dış politikayı uygulayacaktır."

Canbay partisinin başka partilerle seçim ittifakının söz konusu olmadığını belirterek, yurdun hemen her yerinde aday göstererek en iyi sonucu almak için çalışacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA