Sinop Müsiad Gaziantep Yolunda

Sinop MÜSİAD Yönetimi yarın Gaziantep'te düzenlenecek olan 82. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına katılıyor.

Sinop Müsiad Gaziantep Yolunda
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop il teşkilatı 4. tanışma ve istişare toplantısını Gerze’de geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen’in başkanlığında, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Sinop Valiliği Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar, Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Gökhan Ceylan ile çok sayıda MÜSİAD üyesinin katılımıyla Cafe Bodrum’da Muttalip Baş’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda; yarın Gaziantep'te yapılacak olan MÜSİAD'ın 82. Genel İdare Kurulu toplantısında gündeme getirilecek konular ele alındı.
MÜSİAD Sinop Şubesi Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen yaptığı açılış konuşmasında; yarın Gaziantep'te gerçekleştirilecek toplantıya Sinop MÜSİAD yönetimininde katılacağını belirterek, toplantıda ihracatta yaşanan sorunlar, ikili bölgesel ticari ilişkiler, yatırım teşvikleri ve ihracata dönük üretim konularının tartışılacağını söyledi.

82. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının Ekonomi Bakanı Yardımcısı Mustafa Sever ve bürokratların katılımıyla 27-28 Eylül tarihleri arasında yapılacağını belirten Sinop MÜSİAD Sektör Kurulları Başkanı Rasim Cihan Oğuz da, toplantının oldukça verimli geçeceğine inandıklarını belirtti.

Kaynak: İHA