Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Ziraat Mühendisleri Odası Şanlıurfa Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Ali Rıza Öztürkmen, Şanlıurfa Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Öztürkmen, ve beraberindeki heyet, ŞUTB Başkanı Mehmet Kaya ve borsa üyelerini ziyaret etti, kentin tarım potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kaya, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirti.

Şanlıurfa'nın çok büyük bir tarım potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Kaya, "Tarımsal potansiyel iyi değerlendirilmeli. Ziraat Mühendisleri Odası ile tarım konusunda sürekli istişare yapıyoruz. Şanlıurfa tarımının daha iyi bir yere gelmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Oda üyeleri sağolsun her türlü çalışmamızda bize ortaklık ediyor" dedi.

Ziyarett Öztürkmen Kaya'ya kent tarımına yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

-Topçu Meydanı hizmete açılıyor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Topçu meydanının kısa süre içinde hizmete gireceğini bildirdi.

Fakıbaba, meydanda devam eden üst yapı çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kentte yapması planlanan ziyaretinde vatandaşlara Topçu mMeydanından hitap etmesinin planlandığını vurgulayan Fakıbaba, şunları kaydetti:

"Meydandaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Amacımız inşallah Sayın Başbakanımız geldiğinde bu meydanda ona miting düzenlemek. Bu bağlamda bütün çalışmalar aralıksız sürüyor. Çalışma arkadaşlarım bütün güçlerini sarf ediyorlar. Kent olarak meydanları en bol olan kentler haline geldik. Bunlarla şehrimiz çağdaş yaşanabilir bir şehir haline gelecektir."

Kaynak: AA