Maganda Kurşununa Hedef Olan Adam, Arkasında 3 Yetim Bıraktı

Adıyaman'ın Şambayat beldesinde bir düğünde maganda kurşununun hedefi olan 27 yaşındaki genç, 18 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybederken, arkasından 3 yetim çocuk bıraktı.

Maganda Kurşununa Hedef Olan Adam, Arkasında 3 Yetim Bıraktı
8 Eylül tarihinde Karahalil köyünde yakınlarının düğün törenine katılan Nizamettin Babacan (27), halay çekerken kim tarafından ateş edildiği belli olmayan silahtan çıkan mermiyle yaralandı.

Babacan, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Babacan, daha sonra yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. 18 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren genç, hayatını kaybetti. Cenaze, yakınları tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken, Babacan’ın yakınları taziyeye gelenleri Seyit Ahmet Camii'nde ağırladı.

MAGANDA KURŞUNU 3 UFAK ÇOCUĞU YETİM BIRAKTI.

Katıldığı düğün töreninde maganda kurşununun hedefi olarak kaldırıldığı hastanede 18 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybeden Babacan arkasından 3 yetim çocuk bırakırken, 10 yıllık eşi ise, gözyaşlarına boğuldu. Henüz daha 27 yaşında olan Babacan’ın ölümüne neden olan maganda kurşunu, 9 yaşında Berfin, 5 yaşındaki Beyza, 2,5 yaşında olan Yasin Babacan’ı yetim bırakırken, 10 yıllık eşi olan 27 yaşındaki Tülay Babacan’ı ise, kocasız bıraktı. Daha babasının kaybettiğinin farkında bile olmayan Berfin, Yasin ve Beyza, mahallede arkadaşları ile oyun oynamaya devam ettiler.

"3 çocuğum yetim kaldı, babasız kaldı" diyen Tülay Babacan ise “3 çocuğum yetim kaldı, benimle beraber 4 kişi. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum” şeklinde acısını ifade ederken gözyaşlarına boğuldu.
Kaynak: İHA