Sarıkamış’ta Asfalt Çalışması

Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, kış gelmeden yol çalışmalarını tamamlayacaklarını belirtti.

Sarıkamış’ta Asfalt Çalışması
Sarıkamış’ta ara cadde ve sokaklarda kilit parke, ana caddelerde ise sıcak asfalt çalışması yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı İlhan Özbilen, hedeflerinin kış gelmeden bütün cadde ve sokaklarda yapılan yol çalışmalarını tamamlamak olduğunu söyledi.

Sarıkamış’ta göreve başladıklarından bugüne kadar önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı İlhan Özbilen; “2013 yılı sonu itibariyle özellikle yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanacak. İş merkezi tamamlandı. Bunun yanında alt yapıda önemli yol kat ettik” dedi.

“SARIKAMIŞ TÜRKİYE’DE KIŞ TURİZMİN ÖNEMLİ MERKEZLERİNDEN BİR TANESİ”
Özellikle Türkiye’de kış turizmi denildiğinden akla ilk gelen yerlerden bir tanesinin Sarıkamış olduğunu hatırlatan Başkan Özbilen, özetle şunları söyledi:
“Sarıkamış kış turizm kenti olduğu için özellikle yollarımızın çok iyi olması lazım. Gerek kendi vatandaşlarımıza gerekse yerli ve yabancı turistlere en iyi hizmeti vermek için çaba sarf ediyoruz. Şu an itibarıyla bir yandan kent merkezindeki Şehit Kemal Mutlu ve Halk Caddelerini sıcak asfalta kaplıyoruz. Bir yandan da mahallelerdeki kilit parke çalışmaları devam ediyor. Amacımız ilçemizi hak ettiği yere getirmek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmektir. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Amacımız Sarıkamış’ın yol sorununu uzun yıllar çözmek. Bunun için çaba sarf ediyoruz.”
Kaynak: İHA