Ak Parti Erzurum Milletvekili Çığlık, Etso'yu Ziyaret Etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti.

Çığlık, ziyarette yaptığı konuşmada, her fırsatta Erzurum'a geldiğini belirtti.

Bu ziyaretlerinde her kesimden vatandaşın sorununu birebir dinlediğini ifade eden Çığlık, sivil toplum örgütlerinin de sorunların tespiti ve çözümünde önemli rol oynadığını vurguladı.

Yücelik'in Trabzon-Erzurum Hızlı Tren Hattı Projesi ve inşaatı durdurulan hastane kampüsü projesini sorması üzerine Çığlık, inşaatın durma kararının tamamen yüklenici firmanın ekonomik durumuyla ilgili olduğunu, yeniden ihalesi için bir sürecin beklenilmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ da konuyla ilgileniyor. 13 yeni şehir hastanesinin ihalesi yapıldı. Burada Erzurum yoktu. Çünkü Erzurum'un şehir hastanesinin temeli zaten atılmış ve inşaatı devam ediyordu. Bunun için bizim bir tane daha isteme şansımız olmadı. Tren hattının Erzurum'a uğramadan Trabzon'a gitmesi gibi bir durum olamaz. Biz hızlı tren hattının Erzurum'a mutlaka gelmesi, buradan da Karadeniz'e olan bağlantısı için Trabzon hattının yapılmasını istiyoruz. Bu isteğimizin de takipçisiyiz."

Kaynak: AA