İsdef’in Merkezi Esenyurt’ta Açıldı

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) binası için Esenyurt’ta görkemli bir açılış gerçekleşti.

Açılış programına, Merkez Valisi Yusuf Odabaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve yüzlerce Samsunlu vatandaş katıldı.

İSDEF merkez binasının iki kat olarak toplantı salonu, konferans salonu, idari bölümler ve eğitim salonu mimari projesi, Yüksek Mühendis Eren Kaya tarafından yapıldı. İSDEF’in çalışmalarında federasyon yönetiminde bulunan gayret ve çabalarından dolayı Samsunlu Esenyurt Belediye Meclisi üyesi Sezai Güntav’a teşekkür edildi.

Mehter takımının seslendirdiği marşlar ve Esenyurt Belediyesi halk oyunları ekibinin folklor gösterisinin ardından protokol konuşmaları gerçekleşti.

İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Başkanı Fikret Bıyık açılış konuşmasını yaparak Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Bıyık, 2008 yılında başladığı bu görevde hemşehrilerine söz verdiğini belirterek şunları söyledi: "Samsunluların birlik ve beraberliğini sağlayacağız ve bir dernek merkezi olması içinde öncülük edeceğiz. Bugün verdiğimiz sözü Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun yardımı ile gerçekleştirmiş olduk. Sözümüzü yerine getirmenin onuru ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzide mekânımızın yapımında başta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve emeği geçen herkese Samsunlular adına teşekkür ediyorum.”

“HALKA HİZMET POLİTİKAMIZ”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da, Esenyurt’ta faaliyet gösteren tüm yöre derneklerine destek olduklarını söyledi.

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt‘ta her alanda yapmış olduğu hizmetlerin yanında derneklere yönelik destek ve böyle mekânları kazandırmaya devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu: "Ülkemiz ve milletimiz için istenirse birlik ve beraberlik içinde her şey yapılabilir. Önümüzdeki günlerde farklı il derneklerimiz için böyle mekânlar kazandıracağız. Çünkü bu mekânlarda insanlarımızın birbirleri ile kaynaşması ve dayanışması, huzur içinde olmalarını sağlamak istiyoruz. Biz, Esenyurt‘ta bu olgu ile halka hizmet politikası izliyoruz.”
İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) genel merkezi açılış töreni, konuşmaların ardından kurdele kesilerek yapılan ikramla sona erdi.
Kaynak: İHA