Vosvosların Da Artık Bir Parkı Var

Yenimahalle Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesine 3 yeni park açıldı.

Vosvosların Da Artık  Bir Parkı Var
Rengarenk vosvosların konvoyu ile başlayan açılışta Akif Gökdemir Parkı, Vosvos Parkı ve Av. Özdemir Özok Parkı hizmete açıldı.
Parkalırın açılışı nedeniyle düzenlenen törene Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Yaşar; "Herkesin güvenle kullanabileceği parklarımızın açılışı yapacağız. Yenimahalle Belediyesi sınırları içerisinde bütün kamusal alanları yeşil alan ve park olarak halkımıza emanet ediyoruz. Vatandaşlarımızın parasıyla vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Parkta vatandaşlarımız tereddüt etmeden, güvenli ve huzur içinde vakit geçirebilecekler" dedi

Başkan Yaşar, Turgut Özal Mahallesine yıllar önce geldiğinde yolları bile olmadığını hatırlatarak şunları dedi:
"Yol yokken geldik buralara fakat vatandaşlarımızın destekleriyle de yeni bir kent oluşturduk. Her yerine Yenimahalle Belediyesinin damgasını vurduk. Bu kervan da böyle devam edecek. Biz park yapmaya spor kompleksi, kültür alanları açmaya devam edeceğiz. Daha açılmayı bekleyen 130 parkımız var bunları da zamanla açacağız. Yenimahalle’nin merkezinde ne varsa Turgut Özal mahallesinde de o olacak.”
VOSVOS’CULAR KENDİ PARK’INI AÇTI
Vosvos parkı açılışını Wosvagenler yaptı. Eşsiz renk ve süsleri ile park alanını süslendiren vosvoscular, vatandaşlardan yoğun ilgili gördü. Başkan Yaşar’a plaket veren Wosvagen tutkunları Yenimahalle Belediyesine ve Başkan Yaşar’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA