Uşak’ta Trafik Kazaları: 2 Ölü, 12 Yaralı

Uşak’ta hafta sonu meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Uşak’ta Trafik Kazaları: 2 Ölü, 12 Yaralı
Ölümlü 2 farklı kaza, yayalara çarpma sonucu meydana gelirken, diğer 7 kazada ise 12 kişi yaralandı. Atatürk Bulvarı üzerinde, Medical Park hastanesi yakınlarında yoldan karşıya geçmeye çalışan bedensel engelli olduğu öğrenilen 13 yaşındaki Fadime Sayar’a, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen araç çarparak kaçtı. Araca çarpılan engelli genç hemen Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Sayar hayatını kaybetti. Kaçan sürücünün yakalanması ise aramalar devam ediyor.

Diğer ölümlü kaza ise Bölme yolu üzerinde meydana geldi. Annesinin elinden kurtularak biranda yola fırlayan 5 yaşındaki Fatmanur Öner, yolda seyir halinde bulunan A.T. idaresindeki aracın altında kaldı. Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan minik Fatmanur’ da hayata tutunamadı.

Diğer yandan Cumartesi ve Pazar günleri de Uşak OSB kavşağı (1), Eski Gediz yolu üzeri (1), 4. Etap Toki önü (2), Uğur Mumcu Caddesi kavşağı (3), Kipa Kavşağı (3), Kuyucak yolu Fen Lisesi önü (1) ve Şehit İsmail Çetin Caddesi üzeri (1) olmak üzerinde meydana gelen kazalarda toplam 12 kişi çeşitli şekilde yaralanarak Devlet ve özel hastanelerde tedavi altına alındı.
Kaynak: İHA