Öğrencilere Yardım İçin Matinede Buluştular

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesindeki 300’den fazla kadın, 50 ihtiyaç sahibi öğrenciye yardımda bulunabilmek için ücretli kadınlar matinesi programı düzenledi.

Öğrencilere Yardım İçin Matinede Buluştular
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zeytinli Belde Teşkilatı bünyesindeki CHP Belde Kadın Kolları Yönetimi, geleneksel hale getirdiği ‘Kadınlar Matineleri’ne bir yenisini daha eklerken, programda elde edilecek gelirin, yine ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlarda kullanılacağı açıklandı. Beldenin Altınkum Plajı’ndaki bir çay bahçesinde gerçekleştirilen Kadınlar Matinesi’ne 300’ün üzerinde partili kadın katılım gösterdi. Katılımcılar, gönüllerinden kopan miktarda parayı yetkililere teslim ederken, yardımda bulunanlara Kupa bardaklar hediye edildi.

Kadınlar Matinesi programının açış konuşmasını, CHP Zeytinli Belde Kadın Kolları Başkanı Leyla Gayret yaptı. Gayret, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek, katılımcılara yardımlarını esirgememelerini söyledi.

Daha sonra konuşan CHP Zeytinli Belde Teşkilatı Başkanı Kadir Koşma ise, programı hazırlayan Kadın Kolları yetkililerine ve emeği geçerlere teşekkür etti. Programa, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP’den Edremit Belediyesi’ne aday adaylığını açıklayan bazı partililer ve davetliler de katılım göstererek maddi katkıda bulundular.

Yerel sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı da bulan kadınlar, eğitime katkı gibi topluma faydalı olan her türlü etkinliği desteklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA