Mhp’nin Altınordu Adayı Onur Şahin

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ordu İl Başkanlığı, merkez Altınordu Belediye başkan adayının Onur Şahin olduğunu açıkladı.

Mhp’nin Altınordu Adayı Onur Şahin
MHP Ordu İl Başkanlığı tarafından TESK Otel'de aday tanıtım töreni düzenlendi.

Aday tanıtım toplantısına MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Altınordu İlçe Başkanı Murat Kaçak, MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Cemal Enginyurt, MHP Ordu eski Milletvekili Rıdvan Yalçın, MHP Çamaş Belediye Başkanı Yaşar Aktaş, ilçe belediyeleri başkan adayları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmalarını MHP Altınordu İlçe Başkanı Murat Kaçak ve MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz yaptı. Toplantıda MHP’nin Altınordu Belediye Başkan adayının Onur Şahin olduğu açıklanırken, Şahin yaptığı konuşma, “Artık Altınordu ilçesi Kumbaşıyla Cumhuriyet Mahallesi arasında sınırlı bir bölge değil. Alınca köyünden Bahariye köyüne, Günören'den Mübarek köyüne kadar büyük bir alana sahip bir ilçe. Artık Yeni Mahalle ile mahalleye dönem Pelitli köyü aynı hizmeti almak ve belediye başkanı da bu hizmeti adaletli bir şekilde koordine etmek zorundadır” dedi.

“30 Mart 2014 yerel seçimleri bu büyük değişimin ilk dönemi olması nedeniyle büyük önem arz etmektedir” diyen MHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin, “Önümüzdeki 5 yıllık yeni dönem bir kayıp dönemi olmamalı. Bir kazanç ve uyum dönemi olmak zorundadır. Bu yeni dönem, ancak deneyimi, inancı ve çabası olanların başarıya ulaşacağı bir dönemdir” ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA