Gönül Gözüyle Aşkı Bulup Evliliği Seçti

Görele ilçesinde, yüzde 90 görme engelli Tuncay Erdem , 3 yıl önce tanıştığı ve sağlık yönünden bir sorunu olmayan Aynur Oran ile evlendi.

İlçedeki öğretmenevinin düğün salonunda gerçekleştirilen çiftin düğününde damat Tuncay Erdem, gelin Aynur Oran ile oyun oynadı, mutlu günün keyfini çıkardı.

Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da yaşayan ve bir arkadaşları aracılığıyla tanıştığı Aynur Oran'ı bir süre önce Görele'ye çağırdığını, burada evlenme kararı aldıklarını söyledi.

Yeni bir hayata başlayacağı için çok mutlu olduğunu dile getiren Erdem, "İnsanların bakan gözü değil gönül gözü önemlidir. Ben gönül gözümle baktım ve evleniyorum. Önemli olan engelli olmak değil, engelleri aşmak diye düşünen bir insanım. Hep böyle düşündüm ve özel eğitim merkezlerinde öğretmen olarak çalışmayı başardım, emekli oldum. İnşallah eşimle güzel bir hayat geçireceğiz" dedi.

Aynur Oran ise eşinin kendisi için gören insanlardan daha üstün olduğunu belirterek, "Ben refakatçıyım, daha önce birçok engelliyle çalıştım ve onlarla iyi ilişkiler kurdum. Engelli biriyle evleniyorsun diye tepki gösterenlere hep 'şuradan kalkıp da bir saat sonra engelli olmayacağımı kimse garanti edemez' dedim. Eşim o kadar mükemmel bir insan ki engeli hiçbir zaman gözüme batmadı" diye konuştu.

Kaynak: AA