Yavru Kedi Yaralı Köpeğin Başında Acıyla İnledi

Erzurum’un Narman ilçesinde, bir otomobilin çarptığı köpeğin acısına yavru kedi ortak olurken ortaya duygulandıran görüntü çıktı.

Yavru Kedi Yaralı Köpeğin Başında Acıyla İnledi
Narman’da, otomobilin çarptığı köpek vatandaşlar tarafından yol kenarına alındı. Bu arada yavru bir kedinin köpeğin yanına giderek acısını paylaşması ilginç görüntü oluşturdu. Aracın çarptığı köpeğin yanında saatlerce duran yavru kedi köpekle beraber acı çeker gibi sesler çıkardı. Kedinin köpeğin acısına duyarsız kalmaması hayvanların dostluğuna bir örnek daha teşkil etti. Kedinin köpeğin acısına ortak olurken köpeğin tedavi edilmesi için aranan veteriner hekimlerin hiç birinin gelmemesi olay yerinde bulunan vatandaşların "insanlık öldü mü" demelerine neden oldu.

VETERİNER GELMEDİ
Köpeğin yanı başında duran vatandaşlardan Nizamettin Arslan, “Köpeğe araba çarptı. Yol kenarına aldık acı çekiyordu. Tam o sırada yavru kedi gelerek köpeğin yanına yatıp onunla beraber inlemeye başladı.

Bu olay bizi çok şaşırttı. Köpeğin tedavisi için ilçede bulunan veteriner hekimleri arayarak gelmelerini istedik fakat hiçbirisi gelmedi. Bu durum bizi çok üzdü. İnsanlık ölmüş demek ki, bu köpeğin durumu ne olacak onu merak ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA