Türkiye Kamu Sen'den Türk Metal Sen'e Ziyaret

Türkiye Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Manisa İl Başkanı Mustafa Genç, Türk Metal Sen Manisa Şube Başkanı Erdal Dereli'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Kamu Sen'den Türk Metal Sen'e Ziyaret
Yaklaşık iki ay önce Türk Metal Sen Manisa Şubesi Başkanlığına seçilen Erdal Dereli'nin makamında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Türkiye Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa Genç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Türkiye Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Manisa İl Başkanı Mustafa Genç, demokrasinin en önemli unsurlarından birinin sendikalar olduğunu belirterek, "Bir tarafta işçi sendikası biz de kamu sendikasıyız. Türkiye Kamu Sen de Türk İş Sen de Türkiye'de sendikal hareketlilik kazandıran bu güne kadar gerçekten büyük hizmetler yapmaya çalışan iki büyük kuruluştur. Biz bundan önceki arkadaşlarımızla da birlikte çok hareket ettik. Bir çok eylemi etkinliği emekten yana olanlarla hareket ettik. Bundan önceki başkanlarla hareket ettiğimiz gibi Ercan Başkanımızla da emek hareketini birlikte canlandıracağız. Ben kendisine hayırlı olsun diyorum." dedi.

Genç'in ardından konuşan Türk Metal Sen Manisa Şube Başkanı Erdal Dereli ise birlikte hareket etmenin en doğru yol olduğunu söyledi.

Dereli sözlerine şöyle devam etti: "Biz de yıllardan beri Mustafa Başkanımızla sendikamıza duyduğu ilgi ve alakadan dolayı iyi ilişkiler içerisine olduk. Bundan sonraki süreçte de daha iyi bir şekilde sendikal hareketlerde bulunacağımıza inanıyorum."
Ziyaretin sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dereli, Standart Profil işçilerinin yanında olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA