Bahçeli’den Demokratikleşme Paketi Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, demokratikleşme paketi ile ilgili olarak, “15 gündür açıklanacak açıklanmayacak tartışmasıyla milletimiz oyalanmaktadır.

Bahçeli’den Demokratikleşme Paketi Açıklaması
Sabırla bekliyoruz, bu demokratikleşme paketinden ne çıkacak” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta’nın Senirkent ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal’ı makamında ziyaret etti. Senirkent'te çok sayıda partilinin alkışlarla karşıladığı Bahçeli'ye Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Senirkent’in Türk milliyetçiliği davasını benimseyen, siyasi hayata öncülük yapan değerli bir ilçe olduğunu söyleyen Bahçeli, üç dönem MHP belediyeciliğinde Senirkent’te önemli hizmetler yapıldığını ifade etti.

Bahçeli, ilçe halkının önümüzdeki seçimde yine MHP belediyeciliğini seçeceğini kaydetti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bahçeli, demokratikleşme paketinin gelecek hafta açıklanacağı ile ilgili soruya, "15 gündür açıklanacak açıklanmayacak tartışmasıyla milletimiz oyalanmaktadır. Sabırla bekliyoruz, b demokratikleşme paketinden ne çıkacak. Bunu görmek isteriz. Ortaya konulmuş olan unsurları değerlendirmek suretiyle de MHP görüşlerini kamuoyu ile paylaşır" dedi.

“SANATÇI OLMASI YARGI ÖNÜNDE BİR ŞEY İFADE ETMEZ”
Bahçeli, "Ünlü piyanist Fazıl Say’ın ceza almasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise, "Yargının verdiği bir karardır. Sanatçı olması başka bir şey. Yargı önünde fazla bir anlam ifade etmez" cevabını verdi

Konuşmaların ardından Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Bahçeli’ye seramik işlemeli Arapça’da bir harf olan ve birlik beraberlik anlamına gelen vav tablosu hediye etti. Bahçeli, ardından Uluborlu ilçesine geçti.
Kaynak: İHA