Odunpazarı Belediyesi 10. Geleneksel Sünnet Şöleni

ESKİŞEHİR - Odunpazarı Belediyesinin düzenlediği "10. Geleneksel Sünnet Şöleni" gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediyesi Şehr-i Derya Parkı'nda düzenlenen şölen, sünnet çocuklarının kent merkezinde gerçekleştirdiği konvoyla başladı.

Program, mevlithanların okuduğu mevlit ve Odunpazarı Belediyesi Mehter Takımı'nın sunduğu konserle devam etti.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci'nin de katıldığı programda, sanatçılar Mithat Körler ve Saim Günal sahne aldı.

Etkinlik'te, palyaço, aşuk ve maşuk, havai fişek gösterileri yer aldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, şölende yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın ilk mürüvvetlerini gördüğümüz gibi, daha büyük mürüvvetlerini de görmeği diliyorum. Toplumun tüm kesimleri başta olmak üzere, emeğiyle geçinenlerin, işsizlerimizin, köylülerimizin, esnafımızın, kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin, engellilerimizin, sorun, ihtiyaç ve taleplerine öncelik veren, kentin sosyal yaşamının düzenlenmesinde insanı merkeze koyan bir anlayışla hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Daha sonra pasta kesildi ve sünnet çocuklarına hazırlanan hediyeleri armağan edildi.

Programda ayrıca, çocukların sünnet işlemlerini gerçekleştiren özel hastaneler ile Eskişehir Devlet Hastanesi yetkililerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: AA