Başiskele'de Modern Hizmet

Başiskele’de modern muhtarlık ve belediye danışma irtibat büroları yaygınlaşıyor.

Başiskele'de Modern Hizmet
Her mahallede yapılması planlanan binalar sayesinde vatandaşlar muhtarlık hizmetlerini, belediye ile ilgili tüm işlemlerini ve kredi kartı, elektrik, su, doğalgaz gibi ödemelerine de yapabilecekler.

Gerek dış görüntüsü gerek inşaat kalitesiyle Kocaeli genelinde örnek bir işçiliğe sahip olan hizmet binalarında lavabo, mutfak, tuvalet, arşiv ile muhtarlık odası bulunuyor. Sahil Mahallesi, Altınkent Mahallesi, Sepetlipınar Mahallesi, Körfez Mahallesi, Döngel Mahallesi, Yeşilyurt Mahallesi, Aydınkent Mahallesi, Yaylacık Mahallesi, Kullar Yakacık Mahallesi’nde yapımları tamamlanan binaların ardından 3 Mahalle’de daha yeni muhtarlık ve belediye danışma irtibat bürolarının yapımına başlandı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele halkının muhtarlık hizmetlerinden daha iyi koşullarda hizmet alabilmelerini sağlamak için yeni muhtarlık binalarını hizmete açmaya devam edeceklerini belirterek, muhtarlarla birlikte uyum içinde çalışmalar yaptıklarını, Başiskele halkını önemsediklerini belirtti.

Yapılan yeni muhtarlık binalarıyla vatandaşlar muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra belediye ile ilgili tüm işlemlerini, kredi kartı, elektrik, su, doğalgaz gibi ödemelerini de bu binalarda yapabilecekler.

Danışma irtibat ve muhtarlık binalarına yenilerini ekleyerek devam eden Başiskele Belediyesi, yeni binalarını Serdar Mahallesi, Paşadağ Mahallesi ve Atakent Mahallesi’nde yapıyor. Yeni muhtarlık binalarında görev yapmaktan memnun olduklarını belirten muhtarlar, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA