Ak Parti Konya Milletvekili Yerlikaya, Köyleri Gezdi

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr, İlhan Yerlikaya, Kadınhanı köylerini gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Yerlikaya, Kadınhanı'na bağlı 36 köyü gezerek, vatandaşları dinledi. Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla tek tek sohbet eden Yerlikaya, aktarılan şikayet ve talepleri not aldı.

Köylülere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini söyleyen Milletvekili Yerlikaya, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yerlikaya, ziyaret ettikleri köylerde esnaf ziyaretinin yanı sıra çiftçilerle de görüştüklerini belirtti.

Köylerdeki düğünlere katıldıklarını, hastaları ziyaret ettiklerini anlatan Yerlikaya, "Ziyaretlerimizde, köylülerimizin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm bulmaya çalıştık. Ziyaretlerimiz, oldukça verimli geçti. Bu tür gezilerimiz bundan sonra da devam edecek. Biz birileri gibi laf değil, hizmet üretiyoruz" dedi.

Ziyaretlerde, şehir merkezlerinde olduğu kadar taşradaki vatandaşların da AK Parti'ye yoğun teveccühünü gördüklerini dile getiren Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Taşradaki kardeşlerimz de AK Partili belediyelerle AK Partili olmayan belediyeler arasındaki çalışma farkını net olarak görmektedirler. Bu bakımdan hem merkezde hem de taşrada AK Partili adaylara oy vereceklerini söylediler. Öte yandan, vatandaşlarımızın, Gezi olaylarını bahane ederek Türkiyeyi Mısır ve diğer Ortadoğu ülkelerindeki gibi karıştırmak isteyenlere de çok tepkili olduklarını gördük. Bu konuda hemşehrilerimiz, Başbakanımıza ve AK Parti'ye dört ele sarıldıklarına bizzat müşahade ettim."

Yerlikaya'ya, Kadınhanı İl Genel Meclisi üyeleri Hacı Hasan Karatoprak, Hasan Akça, AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Mahmut Emekli, AK Parti Konya İl Teşkilatından Fatih Maden ile İlçe yönetimi, belde belediye başkanları eşlik etti.

Kaynak: AA