Vali Güvenç, Okullarda İncelemelerde Bulunuyor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, bu hafta başlayan yeni eğitim-öğretim dönemi dolayısıyla İpekyol Mahallesindeki bazı okullarda incelemelerde bulundu.

Vali Güvenç, Okullarda İncelemelerde Bulunuyor
İlk olarak İpekyol Ortaokulu’nda incelemelerde bulunan Vali Güvenç, sınıfları ziyaret edip öğrencilerle sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Vali Güvenç, öğrencilerin yeni dönemde daha istekli olmalarından dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

“Ana hedefimiz sizleri iyi yetiştirmektir” diyerek öğrencilere hitap eden Vali Güvenç, “Bütün öğretmenlerimizin, idareci arkadaşlarımızın ve bizim tek gayemiz sizin gibi olan 16 milyon gencimizin iyi eğitim alması, barışçıl, sevgi dolu olmaları ve dünya gençleriyle rekabet edebilecek bilgi düzeyine sahip olmalarıdır. Eğer sizleri iyi yetiştirirsek sizlerin Türkiye’si çok daha büyük, güçlü bir ülke olacak ve birçok fedakârlıkla sizleri buraya gönderen anne-babalarınız mutlu olacak. Bunun için kötü alışkanlıklara asla düşmeyecek, birbirinizi sevip sayacak, Şiddete asla bulaşmayacaksınız. Sınıfınızdaki bütün arkadaşlarınızı kardeş bileceksiniz. Bizler bir olur, kenetlenirsek çok daha başarılı olabiliriz” dedi.

Öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri dileklerinde bulunan Vali Güvenç, buradaki incelemelerinin ardından Davut Zeki Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu’nda incelemelerini sürdürdü.

İncelemeleri sırasında Vali Celalettin Güvenç’e İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve okul müdürleri eşlik etti.
Kaynak: İHA