Milletvekili Öz’den Bürokrasi Tepkisi

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, “Bireysel hak ve özgürlüklerin kullanılması noktasında gerici, yobaz ve çağdışı kalmış yöneticilerimiz var” dedi.

Milletvekili Öz’den Bürokrasi Tepkisi
Milletvekili Öz, yaptığı değerlendirme, “Sorunların çözümü için geniş bir demokratikleşme paketi gündem ve inanıyorum ki bununla birlikte birçok sorun çözülmüş olacak. Ama yasal düzenlemeler yapılıyor, ne yazık ki bürokrasi oligarşide halen bireysel hak ve özgürlüklerin kullanılması noktasında ideolojik davranan gerici, özellikle söylüyorum gerici zihniyetli yöneticilerimiz var. Bireysel hak ve özgürlüklerin kullanılması noktasında gerici, yobaz ve çağdışı kalmış yöneticilerimiz var.

Çünkü her şey yasal düzenlemelerle olmaz. Bazı şeylerde insanı duygularla yerine getirilir Bu noktada çok kuralcı olan insanlarımızın da bence biraz aklını başına toplaması gerekiyor. Çünkü hangi siyasi düşünceye düşüncesine ait olursa olsun, o yöneticilerimizin bireysel inancı ve düşüncesi beni hiç ilgilendirmiyor. Yaptığı uygulama beni ilgilendiriyor. Yaşam tarzı farklı olabilir, ben buna saygı gösteririm, Ama insanlarımızın eğitim hakkı ve çalışma hakkı biraz daha inisiyatifli olması gerektiğine de inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA