5. Manisa İçin Ortak Akıl Platformu Toplandı

5. Manisa İçin Ortak Akıl Platformu toplandı.

Saruhan Otel'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, ortak akıl platformu toplatılarının ilin sorunlarının tespit edilmesi noktasında önemli olduğunu ifade etti.

Ortak akıl toplantıları ile tespit edilen sorunların giderilmesinin sağlanacağını ve doğruların bulunacağını belirten Savaş, "Manisa iş potansiyeli ve değerleriyle Türkiye için önem taşıyan bir il, vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet götürülmesi ve Manisa'nın daha da gelişmesi için gerçekleştirilen toplantının faydalı olduğunu düşünüyorum" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi de Manisa'nın Türkiye'nin gösterdiği sosyo ekonomik büyümeye paralel olarak geliştiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Şehzadeler Şehri, Yunus diyarı Manisa Büyükşehir oldu. Manisa artık birden fazla marka üretmelidir. Bu potansiyel sanayicimizde, çiftçimizde, turizm potansiyelimizde, yer altı zenginliklerimizde var. marka değeri olmadan üretilen, ister kültürel, ister ekonomik isterse tarımsal ürün olsun, gerçek değerini ve kıymetini bulamaz. Bu yüzden Manisa ili dahilinde daha çok dışarıdan girişimci, turizmci ve tüccarı buraya çekebilecek yeniliklere ihtiyacımız vardır."

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Manisa'nın büyükşehir olmasıyla bütün ilçelerde çalışmalara başladıklarını vurgulayarak, imar plan çalışmaları gerçekleştireceklerini kaydetti.

Kaynak: AA