CHP, Edremit’teki Aday Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, Edremit Belediye Başkanlığı aday adaylığı yapan kişileri basına tanıttı.

CHP, Edremit’teki Aday Adaylarını Tanıttı
CHP Edremit İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen toplantıda, CHP’den Edremit Belediye Başkanlığı aday adayı olan kişilerin tanıtımı gerçekleştirildi.

CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Yurt Yıldırım öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, aday adaylarının yanı sıra, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ayşe Nedret Akova, Haluk Ahmet Gümüş, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve partililer de katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan başkan Yurt Yıldırım, önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’nin Edremit Belediye Başkanlığı’nı ve diğer yerleşim yerlerindeki belediye başkanlıklarını alacağına olan inançlarının tam olduğuna vurgu yaptı. Yıldırım, “Kim aday olursa olsun mevcut aday adaylarımız bu kişinin arkasında duracaktır. AK Parti’nin yalın, talan ve taşeronluk olan 3 ayağını yerel, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler ile çökerteceğiz” dedi.

Daha sonra, alfabetik sıraya göre aday adaylarının konuşmasına fırsat verildi.

Aday adaylarından bazıları projelerini anlatırken, bazıları da öz geçmişleri hakkında bilgiler verip hedeflerini açıkladı.

Aday adayları arasından toplantıya Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat ve Metin Tuncer katılamazken, diğer aday adayları olan İl Genel Meclisi Üyesi, Selahattin Yay, Kamil Gülbey, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, İşadamı Mehmet Semerci, Adnan İnci, Sunay Obuz İşbuğa, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Ali Akbaba, konuşmalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Toplantıda konuşan CHP’li milletvekilleri ve il başanı Muzaffer Mavuk ta, Balıkesir genelindeki tüm belediyelere talip olduklarını ve büyük bir zafer ile seçimlerin üstesinden geleceklerini söyledi.

Toplantının sonunda, 8 aday adayı partililer ile birlikte birliktelik mesajı vererek toplu fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA