Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı İl Danışma Meclisi Toplantısını yaptı.

Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zonguldak’ta, bir otelin toplantı salonunda yapılan AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Hamdi Uçar, il yönetim kurulu üyeleri, İlçe ve belde başkanları, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve partililer katıldı.

Toplantı Ak Parti Genel Merkezi tarafından Gezi Parkı olayları ile ilgili hazırlanan video gösterimi ile başladı.

Daha sonra konuşmalara geçildi. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, 12 Eylül darbesi yapıldığında alkış tutanlardan biri olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Ülkenin bir kaos ortamından kurtulacağını düşünmüştüm. O zaman çocuk denecek yaştaydık. O zamanın teknolojisi bize perde arkası olaydan haberdar olmamızı engelledi.” Hamdi Uçar, Zonguldak’ın yerel gündemi ile ilgili şunları söyledi: “Zonguldak bizim için önemli bir bölgedir. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde teşkilatlarımızın daha dinamik olması adına çok önemli bir sürece girdik. Bizim Zonguldak’ta trendimiz ve oy oranımız artıyor. Yerel yönetimlerimiz yaptıkları hizmetler ile ön plana çıkıyor.”
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, terör olaylarının sona erdiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bundan rahatsız olan içeride ve dışarıdaki bir kısım güçler harekete geçti. Maalesef bunların başını çeken CHP’dir. CHP, her zaman suyu bulandırmak ve sisli bir ortam oluşturmak istemektedir. Kaos ortamı onların işine gelmektedir.” Zonguldak’ta yapılan çalışmalara değinen Ulupınar, sözlerine şöyle devam etti: “Filyos limanı ve Kilimli yolu ile ilgili bakanımızın ağzından sözler aldık, bütün Zonguldak bunu işitti. Bizde bunların takipçisi olacağız. Belediye başkanlarımız Ankara’ya gelirler, projelerini getirirler bizlerde gücümüz yettiğince onlara yardımcı oluruz.”
Konuşmaların ardından CHP’den istifa ederek Ak Parti’ye katılan Gökçeler Beldesi Belediye Meclis üyeleri Kenan Aydın ve Ercan Yılmaz’a Özcan Ulupınar tarafından rozet takıldı.

Rozet takma işleminin ardından İl Danışma Meclisi toplantısı basına kapalı devam etti.
Kaynak: İHA