Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

SAKARYA - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Bölgesi'nin geleceğini en iyi şekilde planladıklarını ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışma yürüttüklerini söyledi.

Toçoğlu, Yenikent Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlarla Korucuk Park'ta bir araya geldi.

Burada konuşan Toçoğlu, bölge için gereken yatırımları yaptıklarını anlattı.

Toçoğlu, yatırım konusunda aceleci davranmadıklarını belirterek, "Gerekenler yapılıyor, sadece acele etmemek lazım. Şehirler bir günde oluşmuyor. Yenikent Bölgesi gelecek vaat ediyor. Potansiyel yavaş yavaş artacak. Bölgedeki iş merkezleri sorununu çözmeye çalışıyoruz. Yenikent Bölgesi'nin geleceğini en iyi şekilde planlıyoruz. Birincil ihtiyaçlar konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sizlere hizmet etmek, bizim işimiz. Biraz sabırlı olalım, inşallah her şey çok daha güzel olacak" dedi.

Bölgedeki sokak hayvanları konusunda da çalışmalar yürüttüklerine işaret eden Toçoğlu, sokak hayvanlarının toplanacağı bir merkez oluşturacaklarını dile getirdi.

"Vatandaşlarımızın görüşleri doğrultusunda çalışacağız" diyen Toçoğlu, "Yenikent Bölgesi'ndeki gelişimi hep birlikte takip etmeliyiz. Üzerimize düşen eksiklikleri inşallah tamamlayacağız. Her geçen gün biz de güçleniyoruz. Kadromuz güçleniyor, imkanlarımız artıyor. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha iyi ve daha güzel çalışmaları gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA