Kepezlileri Duygulandıran Gece

Kepez Belediyesi'nin bir kültür hizmeti olarak ücretsiz düzenlediği "Şiir ve Naat Gecesi"nin konuğu Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını ve İslamiyet’in ilk yıllarındaki olayları kendine özgü şiirsel bir dille anlatan Dursun Ali Erzincanlı oldu.

Kepezlileri Duygulandıran Gece
Şiir ve Naat Gecesi, Kepez Kent Parkı Meşe Kapısı kısmında hizmet veren Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.

Kur'an tilaveti ile başlayan etkinliği, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'ın yanı sıra Başkan Yardım Mesut Kocagöz, belediye meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları ve 2 bin 500'e yakın Antalyalı izledi. Sanatçı, gecede kendisinin kaleme aldığı, “Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını ve İslamiyet’in ilk yıllarındaki olayları anlattığı “Naat”ları seslendirdi. Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu "Fil Vakası, 40 Yaşındasın, Bedir Savaşı ve 11 Yemenli Kadın Hikayesi" naatları ile konuklarını duygulandırdı.

Gecenin sonunda Başkan Hakan Tütüncü, Dursun Ali Erzincanlı'ya çiçek takdim ederek teşekkür etti. Tütüncü, Kur'an tilavetini gerçekleştiren imamlara da çiçek verdi.
Kaynak: İHA