Ağlı Kaymakamı Göreve Başladı

Ağlı Kaymakamı Serdar Karal’ın Malatya ili Doğanyol ilçesine atanması sebebi ile boşalan Ağlı Kaymakamlığına atanan Adnan Şen görevine başladı.

Ağlı Kaymakamı Göreve Başladı
Şen 1982 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Tavşanlı'da tamamladı. 2000 yılında üniversite eğitimine başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 2004 yılında lisans derecesinde mezun oldu. Devlet memurluğuna 2006 yılı Ağustos ayında başladı.

Maliye Bakanlığı'nda 2006-2007 yılları arasında Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak Ankara ve Kocaeli illerinde, 2007-2010 yılları arasında da Vergi Denetmen Yardımcısı olarak Ankara ilinde çalıştı.

2010 yılı Şubat ayında Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kırıkkale Valiliği'nde il stajını, Kırıkkale ili Keskin ilçesinde kaymakam refikliği stajını, Bursa merkez, İznik ve Kestel ilçelerinde teftiş stajını tamamladı. Afyonkarahisar ili Dazkırı ilçesi ve Konya ili Yunak ilçesinde dokuz ay süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı stajı kapsamında bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletleri Virginia eyaletinde bulunarak Virginia Tech Üniversitesinde dil eğitimini başarıyla tamamladı. İyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve iki kız babasıdır.
Kaynak: İHA