Tekin, İsı Bilimi Kongresi Hocalarını Ağırladı

19. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresi (ULIBTK) için 74 farklı üniversiteden Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne gelen makine mühendisliği bölümü hocaları kongrenin son gününde Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’e misafir oldular.

Tekin, İsı Bilimi Kongresi Hocalarını Ağırladı
19. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresi (ULIBTK) ile Türk Isı Bilimi ve Tekniği Derneği (TIBTD) öncülüğünde düzenlemen 19. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresi (ULIBTK’13) 9-12 Eylül 2013 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) Makine Mühendisliği Bölümü (MMB) ve TIBTD ortak organizasyonuyla Samsun’da düzenlendi.

74 farklı Üniversiteden yaklaşık 500 katılımcıyla gerçekleştirilen kongrenin son gününde katılımcılar öğle yemeğinde Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’in misafiri oldular. Asarağaç Piknik ve Mesire Alanı’ndaki Tomruk Restoran’ta düzenlenen öğle yemeğinde konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, “Sizin gibi değerli hocalarımı ağırlamaktan büyük onur ve gurur duydum. Bilim anlamındaki tüm çalışmaları ve faaliyetleri sonuna kadar destekliyorum. Daha öncede OMÜ Makine Mühendisliği bölümü ile birçok konuda görüştük. Hatta piknik alanı içerisinde bulunan rüzgar türbinimizi öğrencilerin rüzgar türbini çalışmalarını desteklemek ve eğitim almalarına sağlamak için OMÜ Makine Mühendisliği bölümüne verdik. Her zaman bilimi ve bilimsel çalışmaları destekliyor ve üzerimize düşen görevleri yapacağımızı tekrar tekrar dile getiriyorum” dedi.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Aydın Durmuş ise, “Kongremizin son gününde böyle güzel leziz ve doğa harikası bir yerde bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. Her konuda kapınızı çaldığımızda bize destek veriyorsunuz. Şahsım ve kongrede katılımcı arkadaşlarım adına size çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA