Yiğit, Hepar İlkadım İlçe Başkanı Oldu

Ankara’da düzenlenen HEPAR Merkez Disiplin Kurulu ve Merkez İlçe Başkanları toplantısında HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Mustafa Yiğit’i HEPAR İlkadım İlçe Başkanlığı görevine getirdi.

Yiğit, Hepar İlkadım İlçe Başkanı Oldu
Samsun’da 4 gün önce HEPAR İl Başkanlığı görevini Adem Kartal’a devreden Mustafa Yiğit, Ankara’da düzenlenen toplantının ardından HEPAR İlkadım İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Makam ve mevki sevdalısı olmadığını vatan sevdalısı olduğunu belirten HEPAR İlkadım İlçe Başkanı Mustafa Yiğit, “Bizler vatanımıza milletimize hizmet edebilmek için bu siyasi oluşumun içindeyiz. Parti bir araçtır. Osman Pamukoğlu seçilmiş bir liderdir. İlkadım İlçe Başkanlığı görevimi layıki ile birkaç ay sürdürdükten sonra yönetim içi veya dışardan olan vatan sevdalısı bir partilimize teslim edeceğim. Türkiye’ye örnek olacak yüzyılın yerel yönetimler projesi üzerinde çalışıyorum. Dar gelirli ailelere ve ev hanımlarına evlerinde bütçelerine katkı sağlayabilmeleri için iş imkanı sağlayacağız. Engelli kardeşlerimize tamamen yerli yapım akülü araçlar yapılacak teknik servisinde yine bizlerin sağlayacağı ve bunlar gibi basit yapılabilir birçok projemiz var” dedi.

Kaynak: İHA