‘tarsus’ta Nostalji Geceleri’ Sona Erdi

İçel’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 2 gün süren 'Tarsus’ta Nostalji Geceleri' sona erdi.

‘tarsus’ta Nostalji Geceleri’ Sona Erdi
Organize edilen ‘Konserler Serisi’nin son gününde Sibel Özer ve Kadir Somer coştururken, Fahri Işık Tarsusluları geçmişe götürdü.
Tarsus Kültür Parkı Havuzbaşı'nda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gösterilen etkinlikte vatandaşlar sanatçılara eşlik ederek, halaylar çekti, çiftetelli oynayıp, gönüllerince eğlendiler.

Havuzda bulunan sala ayrı ayrı binerek, salda dolaşıp konser veren sanatçılar büyük alkış topladı. Havuzun etrafında toplanan Tarsuslular, sanatçılara eşlik ederken, etkinlikten dolayı yetkililere teşekkür ettiler.

Tarsusluların eski günleri yad ederek 2 günü dolu dolu yaşadığını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sanatçılara ve katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Kocamaz, “2 gündür bu mekanı hep birlikte dolu dolu yaşadık. Bugün Nostalji gecemizin ikinci ve son günü. İnşallah gelecek yıllarda belki bunu bir haftaya yayarız.

Geçmişle gelecek arasında köprüyü oluşturduk sanıyorum. Bizim çocukluğumuzda burada sahne alan çok değerli ağabeylerimiz hem o günleri yaşadılar, hem bizlere o günleri yaşattılar. Bu değerli ses sanatçısı arkadaşlarımıza sazlarıyla destek veren saz sanatçısı arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde buluşmak üzere hepinize teşekkür ediyor, saygılar ve sevgiler sunuyorum” dedi.

İlk olarak sahne alan Sibel Özer birbirinden güzel parçalar seslendirdi. Ardından Tarsuslu sanatçı Kadir Somer yeni çıkan albümünden birkaç parça seslendirirken, performansıyla büyük alkış aldı. Son olarak Fahri Işık sahne aldı. Fahri Işık ise seslendirdiği parçalarla izleyenleri geçmişe götürdü.

Sanatçıları tebrik eden Başkan Kocamaz, çiçek verdi.
Kaynak: İHA