Aydınspor 1923 Menderes’te Çalıştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Konya Anadolu Selçukluspor maçını hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı’nda yaptığı çift kale maçla sürdürdü.

Aydınspor 1923 Menderes’te Çalıştı
Antrenmanı Kulüp Başkanı Süha Bayırlı,Sportif Direktör Ali Aydın ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Tunç Erlaçin’de izledi.
Antrenman boyunca futbolcuların hırslı olduğu gözlenirken, teknik direktör Hüsnü Özkara’nın bazı mevkilerde Dardanelspor maçına göre rotasyona gidebileceği gözlendi. Antrenmanda santrafor Ömer Yalçın’ın performansı göz doldururken Aydınspor 1923 teknik direktörü Hüsnü Özkara, futbolcularına oyun içerisinde yapacaklarını anlatan talimatlar verdi. Çift kale maçta ikili mücadeleye giren genç oyuncu Sezer’in burnu kanarken Sezer’e anında müdahale edildi. Hastalığı bulunan Hakan Macit ise antrenmanı saha kenarından izledi.

Antrenmanı saha kenarından izleyen Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, ligin ikinci haftasına girdiklerini hatırlattı. Takımdaki uyum sürecini aşmaya çalıştıklarını anlatan Bayırlı, “Uyumsuzluğun gün geçtikçe aşılacağına inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Futbolcularımız da sportif anlamda sahada ellerinden geleni yapacaktır. Konya’ya kazanmak için gideceğiz” dedi.

Taraftarların Konya’ya gitmek istediği hatırlatılan Bayırlı, “Taraftardan Sorumlu Yöneticimiz Kemal Yaylalı konu ile ilgili çalışma yapacaktır. Kulüp olarak üzerimize düşen bir şey varsa yaparız” diye konuştu.

Konya’ya kara yoluyla gidecek olan siyah-beyazlı temsilcimiz yarın sabah 11.30’da karayoluyla Konya’ya gidecek. Burada bir gün kamp yapacak olan ekibimiz maç saatini bekleyecek.
Kaynak: İHA