Aksiyon Filmlerini Aratmayan Soygun Girişimi

Antalya’nın Korkuteli Elmalı karayolunda, dört kilo hurda altın yüklü araç önü kesilerek kalaşnikofla soyulmak istendi.

Çıkan çatışmada biri ağır üç kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Kumluca ve Elmalı ilçelerindeki müşterilerine hurda altın toplayan M.Ç. ve çalışanları, Antalya’ya dönüşe geçti. Elmalı’dan Korkuteli’ne doğru yola geçen hurda altın toptancılarının Beyicik mevkiinde araçlarının önü otomobille kesildi. Seyir halindeyken arkadan öne geçen otomobilin arka bağajından kalaşnikof silahla içinde 4 kilo hurda altın olan araca ateş açıldı.

ÇATIŞMA ÇIKTI
Kendilerine kalaşnikofla ateş açıldığını gören hurda altın toplayıcısı çalışanları, tabanca ile karşı otomobile ateş açarak karşılık verdi. Çıkan çatışmada hurda altın toplayıcısında çalışan M.Ç., O.K., M.U ve T.U yaralanarak Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Korkuteli Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavinin ardından durumu ağır olan M.Ç., Antalya’da özel bir hastaneye sevk edildi.
Kalaşnikoflu araç ise direnişle karşılaşınca altınları alamadan olay yerinden kaçtı. Yaşanan soygun girişiminin ardından jandarma alarma geçti. Olay yerinde yapılan incelemede onlarca boş mermi kovanı bulundu. Güvenlik güçleri yaptıkları çalışmada otomatik silahla soygun girişiminde bulunan otomobilin plakasının sahte olduğunu tespit etti

Kaynak: İHA