Talas'ta Okula Yeni Başlayanlara Hediyeli Merhaba

Talas'ta okula yeni başlayan 2500 minik öğrenciye çanta hediye edildi.

Talas'ta Okula Yeni Başlayanlara Hediyeli Merhaba
Talas Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ilk gün hediyesini alan minik öğrenciler sevinirken aileleri de şaşkınlıklarını gizleyemediler.
2013-2014 Eğitim Öğretim sezonunun başlaması nedeniyle Talas Belediyesi eğitime hizmet etmek amacıyla her yıl değişik hediyelerle öğrencilere hoş geldiniz diyor. Talas genelinde okula başlayan tüm öğrencilere hazırlanan çantalar bir bir dağıtıldı. Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Başkan Rifat Yıldırım'ın birlikte dağıttığı hediyeleri alan minikler mutluluklarını gizleyemediler. Miniklerin okul hayatına başladıkları ilk günde sürpriz bir hediye ile merhaba dediklerini söyleyen Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, her zaman eğitime hizmet etmek için hazır olduklarını ifade etti.

Asıl amaçlarının okula başlayan öğrencileri motive etmek olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "iki yıldır okula başlayan miniklerimize çanta hediye ediyoruz. Daha önceki yıllarda ise kırtasiye malzemeleri veriyorduk. Bu vesileyle imkanlarımız dahilinde aile bütçelerine de katkıda bulunmuş oluyoruz. Gelecek nesilleri emanet edeceğimiz yavrularımızın eğitimle alakalı her türlü hizmetini yerel yönetimler ve merkezi idare tarafından çok şükür karşılıyoruz. Okula yeni başlayan miniklerimize hayatları boyunca başarılar dilerken ailelerini de tebrik ederek kolaylıklar diliyoruz."
Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer okula ilk başlayan minik öğrencilerle ilk gün heyecanını yaşadığını belirterek Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a güzel hizmetinden dolayı teşekkür etti. Hükümetin her zaman için eğitime yatırım yaptığını belirten Tamer, "FATİH projesiyle dünyada ilk olarak bir hizmeti eğitimin hizmetine sunduk. Ücretsiz kitap ve bilgisayarları öğrencilere vererek teknolojinin tüm hizmetlerinden istifade ediyoruz. Çocuklarımızın okula başladığı ilk günden başlayarak üniversite hayatının sonuna kadar her türlü eğitim hizmetiyle geleceğimize yatırım yapıyoruz." dedi.

Hazırlanan hediyeleri eğitim hayatına atılan öğrencilere veren Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Başkan Rifat Yıldırım ve idarecilere veliler ise teşekkür etti.
Kaynak: İHA