Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Kırşehir’de

Kırşehir’in Mucur ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mucur Aksaklı Karacalı Göleti Sulama Tesislerinin temel atma törenine katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Kırşehir’de
Yaklaşık 34 milyon lira maliyetli 8 tesisin temel atma töreninde konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, "Selçuklu şehri Kırşehir’e hizmet etmekten ötürü mutluyum. Bu hizmet inanıyorum ki herkese nasip olmaz. Temeli atılarak hizmete açılacak tesislerle birlikte bölge yeni bir ivme kazanacaktır” dedi.

Mucur ilçesine yapılan yatırımları anlatan Aslan'ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Milletvekili Abdullah Çalışkan ise, “Bakanımız bizim gibi genç milletvekillerinin örnek aldığı bir insandır. Bizler Başbakanımızın liderliğinde ülkemizin hak ettiği yere gelmesi için gece-gündüz çalışıyoruz. Açılışını yapacağımız tesislerimiz inanıyorum ki ileriye dönük çok önemli bir yatırım olacak. Mucur’da bu çalışmayla 15 bin dönüm alanın sulu tarıma kavuşması imkanı olacak. Yakinen takip ettiğiniz bir projemiz daha var. Harita etüt çalışmaları yapılıyor. Mucur ve Boztepe bölgemizde 650 bin dönüm alan sulu tarıma geçecek. Böylelikle ilçelerimiz ve Mucur değişecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA