İstanbul'da Öldürdüğü Kişiyi Ordu'da Gömmek İstediği İddiası

ORDU - Eşinin internette tanıştığı kişiyi İstanbul'da öldürüp cesedini halıya sararak getirdiği Ordu'nun İkizce ilçesinde gömmeye çalıştığı öne sürülen kişi ile kendisine yardım ettiği gerekçesiyle kayınpederi tutuklandı.

İddiaya göre, İstanbul'da yaşayan Cüneyt D.,eşi Şeyma D'nin internette tanıştığı öne sürülen Fatih Memiş ile görüştüğünü düşünerek, eşini, ailesinin bulunduğu Tokat'a gönderdi. Daha sonra Memiş ile eşinin sosyal medya hesabı üzerinden yazışan Cüneyt D, Fatih Memiş'i evine davet etti. Yalova'dan İstanbul'a gelen Fatih Memiş, Şeyma D'nin evine gitiğinde eşi Cüneyt D. ile karşılaştı. Çıkan arbedede Cüneyt D, başına sert bir cisimle vurduğu Memiş'i bıçaklayarak öldürdü.

Cesedi çöp poşetine koyarak halıya saran Cüneyt D, durumu anlattığı kayınpederi Muharrem Ş'den yardım istedi. Buluşan Muharrem Ş. ile Cüneyt D, kiraladıkları 34 GU 2113 plakalı otomobilin bagajına cesedi koyarak Ordu'ya getirdi.

Cüneyt D'nin İkizce ilçesine bağlı Dumantepe köyündeki dedesine ait fındık bahçesine gece saatlerinde cesedi gömmeye çalışan zanlılar, bahçede el feneri ışığı gören köylülerin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine güvenlik güçlerinin geldiğini görünce kaçtı. Kazılmış mezar yeri gören ve cesedi bulan jandarma ekipleri, kısa sürede Cüneyt D. ile kayınpederi Muharrem Ş'yi yakaladı.

Fatih Memiş'in cesedi ise otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığında ifadesi alınan Cüneyt D'nin, olayın namus meselesi olduğunu söylediği, kayınpederinin ise olayla ilgisinin bulunmadığını öne sürdüğü öğrenildi. Cüneyt D. ile Muharrem Ş, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, 6 Eylül Cuma günü Yalova'daki evinden diş hastanesine gitmek için ayrılan Fatih Memiş için ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu bildirildi.

Kaynak: AA