Ak Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’dan Rabia Bulvarına Destek

Adana’da 12 Eylül Askeri Darbesi’ni hatırlatan isimlerin kaldırılması için başlatılan imza kampanyasına destek sağlamak için yaptıkları siyasi parti ziyaretlerini sürdüren Adana Darbe Karşıtları, Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’yı ziyaret ederek ‘Kenan Evren Bulvarı’nın ismi Rabia Bulvarı olsun’ imza kampanyası için destek istediler.

Ak Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’dan Rabia Bulvarına Destek
Ziyaret heyetine başkanlık eden Tüm Gazeteciler İnternet Medyası Yazarlar ve Yayıncılar Derneği (TÜGİYAD) Genel Başkanı Mahmut Eraslan, Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’ya başlatılan imza kampanyası hakkında bilgi verip, destek istedi.

Adana Darbe Karşıtları’nın başlattığı ‘Kenan Evren Bulvarı’nın ismi Rabia Bulvarı olsun’ imza kampanyasının idealiteye uygun bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Yağcı, konunun meclis gündemine taşınması için Ak Partili Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile görüşeceğini kaydetti.

Ayrıca Yağcı, Büyükşehir Meclisi’nde Kenan Evren Bulvarı isminin Rabia Bulvarı olarak değiştirilememesi durumunda ise Rabia isminin yeni bir bulvar ya da parka verilmesi için girişimde bulunabileceklerini de ekledi.

BAŞKAN YAĞCI, İMZA KAMPANYASINA İMZA ATARAK VERDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yağcı, ‘Kenan Evren Bulvarı’nın ismi Rabia Bulvarı olsun’ imza kampanyasına bizzat imza atarak da desteğini gösterdi.

Tüm Gazeteciler İnternet Medyası Yazarlar ve Yayıncılar Derneği (TÜGİYAD) Genel Başkanı Mahmut Eraslan başkanlığında ki Adana Darbe Karşıtları ziyaret heyetinde, Eğitim Bir Sen Adana Şubesi Başkanı Mehmet Sezer, Eğitim Bir Sen Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Süleyman Samsa ve Asımın Nesli Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hacı Ali Doğan da yer aldı.
Kaynak: İHA