Ayvalık’ta Yat Turları İlgi Görüyor

Balıkesir’in turistik Ayvalık ilçesinde, bayramla birlikte başlayan hareketlilik devam ederken, yat turları da ilgi görüyor.

Ayvalık’ta Yat Turları İlgi Görüyor
Ayvalık’tan Cunda’ya giden çok sayıda vatandaş da deniz yolculuğunu tercih etmeye başladı.

Turistik Cunda Adası, yerli ve yabancı konuklarla dolup taşarken, düzenlenen yat turları da ilgi gördü. Bu arada Ayvalık’tan Cunda’ya gidecek vatandaşlar da otobüs olmasına rağmen deniz yolunu tercih etmeye başladı.

Ayvalık’tan Cundaya giden tekneler bir kişi için 3 lira ücret alıyor. Hareketten oldukça mutlu olduklarını anlatan tekne kaptanı Mustafa Dalgalı, “İşlerimiz iyi. Güzel. Şu an sezon iyi gidiyor. Ramazan bayramı sonrası işlerimiz açıldı. Sezon şu an iyi. Cunda motoru işi yapıyoruz. Cunda Ayvalık arası çalışıyoruz. Saat başları kalkıyoruz. 3 liraya götürüyoruz. Bir kişi üç lira. Güzel yani. Bayramdan sonra işlerimiz iyi” dedi.

Tekne yolculuğundan mutlu olduğunu anlatan Cemil Okutan, “Ayvalık dan Cunda’ya geliyoruz. Hem de motor gezisi yapıyoruz. Cundayı geziyoruz. Gine motorla geri dönüyoruz. Çok zevkli. Çok güzel. Tavsiye ederim” dedi.

Zeynep Kudat da” Genelde denizi sevdiğim için hem gezi amaçlı bunu tercih ediyorum..Hem de sağı solu daha iyi görüyoruz. Açık hava. Zaten yaz sıcak olduğu için burayı tercih ediyoruz. Daha zevkli oluyor. Motorla gezmek. Açık hava deniz çok güzel” dedi.

Kaynak: İHA