MHP'nin Çorum'daki İlk Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

ÇORUM - MHP Çorum İl Başkanı Ercan Daşdan, Ortaköy'ün Aşdağul Beldesi Belediye Başkan Adayı'nın Yüksel Koç olduğunu söyledi.

Daşdan, parti merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde, 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde belde belediye başkanlığına aday olan Yüksel Koç'un yeni seçin döneminde de MHP'nin Aşdağul Belde Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Parti olarak seçim hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Daşdan, "Yerel seçimler için çalışmalara başladık. Çalışmalarımız sonunda bölge halkıyla birlikte tespit ettiğimiz sorunları biliyoruz ve bu konuda birlikte çözüm üreteceğiz. Bölge ile ilgili sağlık, eğitim, emekliler ve gençlik için hayata geçirmeyi istediğimiz projelerimiz var ve detayları kamuoyuyla paylaşacağız. MHP olarak yerel seçimlerde Çorum'da en başarılı parti olacağız" diye konuştu.

Belediye başkan adaylarını da belirlemeye başladıklarını dile getiren Daşdan, 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ortaköy'ün Aşdağul Beldesi belediye başkan adayı olan Yüksel Koç'un, bu dönemde de partilerinden aday olacağını belirtti.

Daşdan, il genelindeki diğer başkan adaylarının da periyodik aralıklarla açıklayacaklarını kaydetti.

Bu arada partideki bayramlaşma törenine Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal, eski Çorum milletvekilleri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA