İş Adamı Murat Doğanay'dan İftar Yemeği

BİTLİS (İHA) Adilcevaz'ın sayılı iş adamlarından Murat Doğanay Asyader iftar sofrasında Ramazanın son gününde iftar yemeği verdi.

İş adamı Murat Doğanay'ın yemeğine yaklaşık 500 Adilcevazlı katılırken İftar menüsü göz kamaştırdı.

Asyader'in organize ettiği İftar Sofrası son gününde de büyük bir kalabalığa sahne oldu. Adilcevazlı iş adamı Murat Doğanay'ın verdiği iftar yemeğine Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy, İş Adamı Engin Değirmenci, çok sayıda esnaf ve Adilcevazlı vatandaşlar katıldı.

İş Adamı Murat Doğanay Sitemize yaptığı açıklamada;bugüne kadar yaptığımız hayırlar bizimle Rabbimiz arasında gizlidir. Fakat bu sefer halka açık bir iftar sofrası ve sosyal bir aktivite olması sebebiyle ismimiz ön plana çıktı. Böylesine güzel bir organizasyonu yapan Asyader ekibini kutluyorum. Bu tür organizasyonlar halkı birleştirici ve manevi duyguları pekiştirici organizasyonlardır. İftar yemeğimize katılan ve bizi yanlız bırakmayan Belediye Başkanı Adnan Göksoy'a ve tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi ediyorum dedi.

Asyader yetkililerinden Ahlat Tarım Kredi Koop. Müdürü Ertan Uluğ ise iş adamı Murat Doğanay'a Asyader'e yaptığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA