Ödemiş Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Ödemiş Belediyesi, ilçe halkının bayram süresince herhangi bir sorunla karşılaşmaması için Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı.

Ödemiş Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı
Arefe ve bayram günleri kabristan ziyaretlerinin yoğun olması nedeniyle Ahrandı, Zungurlu ve Tombaklı mezarlıklarının bakım ve temizliği yapıldı.

Ücretsiz minibüs seferleri de arefe günü (yarın) ve bayramın ilk günü saat 08.00 ile 17.00 arasında yapılacak. Hükümet Meydanı önünden kalkacak minibüsler gün boyu üç mezarlığa ücretsiz seferler düzenleyecek.

Zungurlu mezarlığını ziyarete gelen vatandaşların otopark sorunu yaşamaması için yapımı devam eden yeni otogar inşaatı alanının bahçesi (Eski hayvan pazarı alanı), arefe gününden itibaren bayram süresince ücretsiz olarak otopark hizmeti verecek.

İlçedeki tüm cami ve mescitlerinin bakım ve temizlik çalışmalarını düzenli olarak yapan temizlik işleri ekipleri, bayram boyunca da kent temizliği için düzenli olarak çöp toplamaya devam edecek.

Vatandaşların bayram tatili boyunca mağdur olmaması için ilgili müdürlüklerin ekiplerinin hizmet vereceğini belirten Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Ramazan ayı boyunca kentimizin dört farklı bölgesinde kurduğumuz sahur ve iftar çadırlarımız, günde yaklaşık 2500 kişiye yemek verdi. Katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bayramlar hoşgörü ve sevginin pekiştiği, kırgınlıkların unutulduğu özel günlerdir. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlar, yakınlarıyla birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA